De stærke melodier og de enkle, men samtidig raffinerede tekster, har altid været På Slaget 12’s varemærke - og så naturligvis Ann-Mette Elten’s varme og udtryksfulde stemme, der synger sig lige ind i hjerterne på publikum.

Siden debut’en i 80’erne har de bærende kræfter i På Slaget 12, Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard udgivet ialt 20 album og spillet et utal af livekoncerter. Debutalbummet, der udkom i 1986, indeholdt sange, der alle havde hitpotentiale, men der var særligt en, der skilte sig ud - Hjem til Århus, der med ét forandrede alting for bandet.

Senere kom sange som f.eks. Ude på det blå ocean og Ta’ kæresten i hånden, og i starten af 00’erne blev Let’s Dance album-serien med udgaver af store 60’er hits en overvældende succes med i alt over 300.000 solgte eksemplarer og fast placering på toppen af hitlisten.

Sammenlagt har orkestret, inklusive Ann-Mette Elten’s soloudgivelser, solgt over 1 million album. Den akustiske koncert med På Slaget 12 duo indeholder et bredt udvalg af sange fra bandets lange karriere samt udpluk fra Ann- Mette Elten's solo-karriere.

Book På Slaget 12 duo til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt På Slaget 12 duo kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86