Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har dannet musikalsk makkerpar i en lang år række, og har som duo op til flere udgivelser og koncerter bag sig. De blev rystet ekstra godt sammen som værter på “Morgensang med Kaya og Ole” på DR. I Oktober 2021 udgav de albummet "Sange Vi Synger”.

Nu kan du opleve duoen live, hvor de med deres særlige nærvær og humor tager publikum med, på en musikalsk rejse gennem nogle af tidens bedste sange. 

Der er lagt op til både fællesang og til at nyde duoens smukke fortolkninger af nogle af deres favoritter.

STEMNINGSFULD KONCERT

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Oplev vokal og guitar i særklasse med en stemningsfuld og alsidig koncert, når det musikalske makkerpar fortolker sange der har haft særlig betydning, inspireret eller rørt dem. Jazzede versioner med nuancer af country og pop, i en bred vifte af smukke sange. Nyd Kaya’s bløde og stærke stemme i fin forening med Ole’s forrygende guitarspil, og duoens flotte harmonier og duetter. 

BØRNE KONCERT

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard kendt fra bla. “Morgensang med Kaya og Ole” på DR1, leverer en forrygende koncert for hele familien. Duoen har gennem årene udgivet en række børne albums, og underholdt med et hav af familie og børne koncerter. Ole er især kendt fra Kaj og Andrea, og Kaya har indsunget en lang række børnesange og lagt stemme til mange populære tegnefilm, og så komponerede hendes oldefar melodien til Rapanden Rasmus. Koncerten byder på et bredt udvalg af de bedste og mest elskede børnesange, bla. fra Kaj og Andrea, Halfdan Rasmussen og Åh Abe udgivelserne. En skøn koncert for børn og voksne i alle aldre, som elsker god musik, fællessang og højt humør.

Spiller også kirkekoncert og julekoncerter.

Book Kaya Brüel og Ole Kibsgaard til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Kaya Brüel og Ole Kibsgaard kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86