The Consolation er Danmarks nye og fremadstormende "Americana-bannerførere". Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk "heartland rock", som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" og senest "The Heart Of It All". 

Inspirationskilderne spænder fra Johnny Cash og Waylon Jennings, over Neil Young, The Band og Bob Dylan, til The Eagles, Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers. Men når det er sagt, så må det understreges, at The Consolation sin helt egen friske sound, som er fuldstændig unik på den danske scene. Det er en smeltedigel af amerikansk musik af bedste skuffe, tilført et nordisk islæt. 


Det stærkt spillende band består af Thomas Støtt på elguitar, Uffe Nørtoft på pedalsteel, lapsteel og dobro, Jacob Svensson på bas, Sven Busck på trommer, og så sangskriver og guitarist Nis Gaarde, hvis varme og kraftfulde barytonvokal står centralt i udtrykket. The Consolation udsendte et nyt album i 2017 med deres hidtil stærkeste materiale, hvis man skal spørge bandet selv.


Book The Consolation til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Consolation kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86