SJÆL er et nyt dansk poprock band, som kom frem på den danske musik scene sidste år. Man kan drage relationer til Minds of 99 & Kim Larsen i deres helt egen lyd.

De releasede deres Debut EP ’Et Sted Du Ikk Kan Nå’ November 2023 og er nu klar med deres næste single ’Den Vibe Du Er’, som har en lidt anden lyd.  Sangen har en meget beroligende dansk lyd. Den lyd blandet med Casper Bjørn Pedersens motiverende tekst, giver en helt unik sang.

Sangen handler om at tage og griber chancer i livet. Om at sige ja til livet og sprede vingerne ud. Kaste sig ud i det før det er forbi, selvom det kan virke farligt.

SJÆL’s musik udfolder sig som fortællinger og observationer af oplevelser og hændelser fra deres eget liv. Sangene kommer derfor ofte fra meget inderlige steder, men det er netop de æstetiske skildringer af tanker og scener, som mange sjæle har til fælles, som gør numrene relaterbare for mange derude. Alt dette er underbygget af nogle stærke pop rytmer og 80’er klingende guitarspil og synth-roller, som giver et tidsmæssigt tilbagesøgende lydbillede fra bandet.

SJÆL har til hverdag hjemmebase i en bunker på Amager, lige uden for København. Bandet har i stor grad et tilhørsforhold til København og Amager og bandet drager stor inspiration af mødet mellem det, til tider hårde urbane rum og det følelsesladede indre der gemmer sig bag den menneskelige facade.

Bandet består af: 

Bjørn Pedersen: Vokal og guitar 
Daniel Garcia: Lead guitar 
Kasper Mensink: Bas 
Daniel Nyholm: Trommer 
Jacob Dyrkjær: Klaver/Keyboard 
Anders Fejer: Synth/Keyboard 

Book SJÆL til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt SJÆL kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86