Mike Tramp & Band of Brothers

Der findes kun én Mike Tramp, så enkelt er det.

Han er manden som har rejst verden tyndt, og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 26 albums bag sig, har har MIke Tramp over 40 års aktiv tjeneste som rockmusiker, og han udgav et nyt album d. 24.2.2017.


“Maybe Tomorrow” er den 6. plade som er indspillet på Vesterbro i København. Mike Tramp siger selv, at det er her han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock’n’roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det, der fulgte med.

Mike Tramp kalder sin musik ”Highway Rock’n’Roll”, og forklarer, at “det er alt det, jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer”. Mike Tramp er et nostalgisk menneske, og mener, at man skal ikke fixe det, der ikke er gået i stykker.


Det seneste år har været kæmpe stort for Mike Tramp på livefronten, med mange udsolgte koncerter på dansk grund, inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Stærkere musikalsk end nogensinde samt med en blanding af den rødternede dug og ”American Rock’N`Roll”, må man sige der ER kun en Mike Tramp, og han er mere end klar til atter at være aktiv og engageret i 2018.


Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år. Mike Tramp skuffer ikke, han leverer varen.


Mike Tramp repræsenteres eksklusivt af Bookinghuset.

Det er muligt at booke Mike Tramp både solo eller med fuldt band.


Book Mike Tramp til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Mike Tramp kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86