Hele vejen igennem en lang karriere (siden 1975), har Lasse & Mathilde været musikere og sangskrivere, men ligeledes været inspiration og referencepunkt for andre musikere.
Lasse & Mathilde er to ægte formidlere, som elsker det, de gør. De formidler indsigter, værdier, holdninger, erfaringer og ærlige budskaber.
En koncert med disse to folkekære kunstnere, er ensbetydende med kvalitet, professionalisme, musikalitet, en umiskendelig spilleglæde og smittende humør, og man kommer som publikum rundt i hele følelsesregistret.
Lasse & Mathilde er kulturarv, og de er intet mindre end fornemme ambassadører for dansk kultur! For dette, modtog de også blandt andet Fyns Amts Kulturpris i 2007.Lasse & Mathilde har spillet koncerter i udlandet og overalt i Danmark fra forsamlingshuse, kulturhuse og værtshuse til festivaler og kirker.

Det er et kærligt gensyn med to artister, der har været med til at influere dansk musik og kultur. Book Lasse & Mathilde til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Lasse & Mathilde kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86