Denne varme duo, som spiller det herligste sublime irsk/engelske folkemusik, spiller også med Niels Hausgaard, og det er netop Niels Hausgaard, der skriver følgende om Jane og Shane:


"Gode musikere kendes på deres evne til at spille musik. Gode spillemænd på deres trang til at lege med musik. Og gode legekammerater, hænger ikke på træerne.
Engelske Jane og Irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd, de er også begavede underholdere i absolut særklasse. De kan forvandle tumulten i et dunkende værtshus fredag aften til jubelsang og rørende poesi. Det fine gamle, men vanskelige håndværk kan de til perfektion, og det fortjener den allerstørste respekt. Gid de aldrig opgiver det."


Dybe rødder i britisk folkemusik

Det er dog på musikscenen, man får størst udbytte af deres musikalske talent. De dybe rødder i den britiske folkemusik fornægter sig ikke, når de med stor selvfølge bevæger sig rundt i stilarterne.

Shane er showets ankermand med sin musikalitet, sin sikkerhed, sin respekt for publikum og sin lyse, men håndfaste, humor. 

Jane skal opleves. Hun kan sin violin og har plejet sit betydelige talent siden barndommen. Hun fylder rummet med energi og forår.
Hun blænder!

Der skabes en unik stemning af de to artister, hvor passionen og talentet skinner igennem i fuld flor. 


Book Jane og Shane til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jane og Shane kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86