Siden debuten og den spæde start tilbage i 1960’erne har Henning Stærk været en fast bestanddel af den danske rockscene, og Henning Stærk er i dag en af dansk rocks mest kendte og respekterede sangere. Henning Stærks CV er efterhånden godt fyldt ud med blandt andet 2 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og langt over 3000 koncerter igennem en allerede lang og imponerende karriere.

Henning Stærk er en showman uden lige, og hans liveoptræden og musikalske repertoire er også grunden til, at publikum bliver ved med at valfarte til hans koncerter. For hvem andre kan egentlig svinge en mikrofon som Henning Stærk?

Rock n’ Roll er Henning Stærks ledestjerne, og hvem husker ikke sangene ”Fire”, ”Sweetheart” og ”Dreams to Remember”, som Henning Stærk alle har gjort til klassikere. Rutine fornægter sig aldrig, og Henning Stærk er altid garant for et show på allerhøjeste musikalske og underholdningsmæssige niveau.

Henning Stærk kan bookes med trio eller fuldt band.

Book Henning Stærk til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Henning Stærk kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86