Svensk musikalitet.

Stefan og Kim er begge to farverige personligheder, der slås om at komme længst frem i rampelyset med humoren som det allestedsnærværende omdrejningspunkt.

Den charmerende Kim Strandberg gør sin entré som en moderne Beethoven. Kim ikke alene ligner den verdensberømte komponist - han mestrer også violin og piano tilnærmelsesvis som sin look-a-like. Salen koger, når Kim bevæger sig fra romantiske, klassiske toner i mol over russisk polka til medrivende rock’n’roll.

Stefan Arwidson får ethvert kvindehjerte til at smelte og mændene til at gyse af velbehag, når han med sin guitar og sin fantastiske stemme synger som en blanding mellem en musicalstjerne og en smørtenor – og så skader det jo heller ikke, at han er den lykkelige ejer af et udseende, som var han lige trådt ud af hovedrollen i en West End-musical.

Taler i øvrigt fremragende dansk

Og så taler Stefan og Kim i øvrigt fremragende dansk – når de ikke lige taler som en båndoptager, der kører baglæns, eller noget, der godt kunne minde om finsk. Stefan og Kim er to virtuoser, der leger sig gennem stort set samtlige musikkens genrer med humoren som bærende element – og humor afhænger jo ikke af det talte sprog, men om mimik, stemning og udstråling.

Stefan og Kim har optrådt over det meste af verden, når der har været bud efter kunstnerisk og komisk underholdning, f.eks. i internationale koncerner.

Stefan og Kim målretter ofte deres show, så det rammer helt plet.

Sådan booker du Stefan og Kim?

Ønsker du priser på Stefan og Kim til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Stefan og Kim er ledig, eller hvis du vil booke Stefan og Kim med det samme.

+45 75 91 00 86