'Drummers' giver publikum en unik oplevelse, og har igennem deres erfaring udviklet lyd, lys og visuelle effekter, der giver publikum en helt unik oplevelse.

Drummers har siden  starten  i 2000 spillet overalt i Danmark, og folkene i Drummers har erfaring med med alle typer TV-shows,  et hav af store firmafester og festivaler overalt  i Danmark. De har spillet ved internationale shows verden over.

Drummers giver det, som folk i Danmark og i resten af verdenen elsker: trommer, rytme og groove. Og med det hele blandet med en energi og en glæde til trommespillet med musikalsk indgangsvinkel, gives der en unik oplevelse, som ikke ret mange andre leverer!

Drummers skræddersyer showet til hver enkelt lejlighed, og har stor erfaring med specialdesignet shows, så hvert enkelt show bliver tilpasset lige præcis jeres behov og ønsker, og der er intet, der ikke kan lade sig gøre.

Vi ønsker at give vores publikum en visuel og musikalsk uforglemmelig oplevelse, så glæd jer til at se Drummers! Drummers er gruppen, der får alt til at ske for øjnene af dig.

En lang række shows, reklamer og events

Drummers er et 12 år gammel koncept, og har lavet en lang række shows, reklamer og events , Toms Gajol reklame 2006, FCK-guldfest i Parken, Musik til Kræftens bekæmpelse kampagne 2011, Grundfoss Redwolf Event I Berlin 2012, Allers koncernfest i Forum, Topdanmark-fimafest i Forum, Tivoli Koncertsal Dronningens fødselsdags festforestilling 2010, Musik til åbning og afslutnings show af håndbolds kvinders EM i DK 2010, og netop fået den musikalske opgaven omkring  Kgl. Teaters opsætning af Robin Hood forår 2013.

Det egentlig store gennembrud kom i 2010, da Drummers udviklede musik og show for Copenhagen Drummers til Talent 2010, og folk for alvor fik øjnene op for trommer, og hvordan man kan bruge trommer, effekter, lys og lyd til at give folk en oplevelse.

Drummers har udviklet og lavet mange typer shows på tv (X-Factor, Zulu Awards, Meastro, Tv2 Voice Dk´s største stemme). Udenfor TV har Drummers igennem tiden samarbejdet med de bedste trommeslager og eventfirmaer i Danmark og har derigennem opnået stor erfaring med at udvikle præcis den type show, som gør hver  enkel fest speciel.

Book Drummers til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Drummers kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86