- Træt af kopi og party bands der lyder ens og spiller det samme! - Kunne i tænke jer noget sjovt, særpræget og anderledes! - Leder i efter fest, farver og fed musik! - Løsningen er SPUNK!

Med officiel tilladelse fra chokoladegiganten Toms introducerer vi nu fremtidens Party & Showband SPUNK.

Spunk er et nyt og anderledes Party band med base i København. Bandet har fået det kald at spille de hits, som ingen andre bands spiller. Deres mål er at fortolke de største dansevenlige hits og levere disse på en anderledes, overbevisende og humoristisk måde.

Der er garanteret lagt op til en aften spækket med humor og fantastisk musikalsk power og energi, når hitorkestret SPUNK spiller op til fest med alverdens nye og gamle elskede hits.

Spunk er et orkester med en udstråling, en charme og en energi, der er svær at modstå. Publikum og arrangører over hele landet har ikke været i tvivl - Spunk er et festorkester i absolut særklasse. Spunk har heller ingen skrupler over at invitere publikum med aktivt på scenen og således bliver ingen koncert ens.

Der spilles også på opfordring

Dette har bl.a. ført Spunk rundt i hele Danmark samt udlandet til et utal af koncerter for diverse større virksomheder, gymnasier, universiteter, cafeer, byfester, bryllupper, fødselsdage og meget mere. SPUNK formår at videreføre arven fra de etablerede jam- og showbands, men med et væsentligt bredere repertoire, der også kan finjusteres i forhold til hvert enkelt arrangement. Der spilles også på opfordring.

Dette fantastiske 5 mands band består af nogle af branchens bedste musikere, som bl.a. har spillet eller spiller med Tue West, Juncker, Funkstar De Luxe, Monopol, Anders anden Matthesen, Tom Jones Experience, Latin Fever, Roxette-jam, MTV-jam og mange flere.

SPUNK giver garanteret publikum en uforglemmelig oplevelse!

Spunk består af:

Troels Klisterbond von Jovi mit pommes Lund Tore Splifdore Hauge Flemming Thong Holm Thomas Schnitzel Dinesen Bertil Grelle Lundqvist

Book Spunk til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Spunk kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86