The Show er eksperter i at skabe skræddersyede musikoplevelser i verdensklasse. Med en gruppe alsidige og talentfulde musikere bringer de professionalisme og enestående kvalitet til hver eneste optræden. Orkestret består af erfarne musikere, der har opnået anerkendelse både på den danske og internationale musikscene.

The Show leverer mere end blot musik - de skaber en totaloplevelse, der stimulerer sanserne og åbner døren til en verden af indtryk. Deres forestillinger er som den fineste champagne og den mest delikate kaviar.


Grunden til, at The Show kan hævde at være i verdensklasse, er de exceptionelle musikere bag dem. Med imponerende karrierer og samarbejder med kendte kunstnere som Lukas Graham, Medina, Christopher og mange flere, er de kernen i Danmarks musikscene. Disse musikere er kendt for deres unikke stil, empati og strålende udtryk. I studiet har de skabt lydspor til utallige hits, og på scenen skaber de en atmosfære, der bliver siddende i hukommelsen.


The Show er din garanti for en uforglemmelig aften med musik på højeste niveau. Oplev magien, oplev The Show.

Book The Show til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Show kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86