Hvis du leder efter et band til din næste fest, er Båndsalat det oplagte valg! Med deres fantastiske musikalske overskud og positive udstråling leverer de en sublim feststemning, der vil få alle op på dansegulvet.

Et bredt repertoire af de største danske og internationale fest- og dansehits fra de seneste 5 årtier sikrer, at der er noget for enhver danseglad person. Og med bandets karisma og spilleglæde, vil selv den største partyskeptiker blive lokket ud på gulvet!

Båndsalat består af to fantastiske sangere, der i vanlig træfsikker stil styrer enhver fest helt op under taget. Og backingbandet er både veloplagt, rutineret og velspillende, så der er lagt op til en uforglemmelig fest.

Uanset om det er firmafesten, julefrokosten eller privatfesten, er Båndsalat det oplagte valg. Book dem til din næste fest, og du vil ikke blive skuffet!

Kontakt Bookinghuset telefonisk på 75 91 00 86 for priser, ledighed og yderligere information. Alternativt kan du udfylde vores bookingformular, og vi vil vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Båndsalat kan bookes på datoen.

Så skynd dig at booke Båndsalat til din næste fest og få en uforglemmelig aften fyldt med fantastisk musik og underholdning!


Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86