Når "The Late Show" rocker igennem et fantastisk live show i røg, discolys og festlige farver, er ingen i tvivl om, at det er underholdning af topkvalitet.The Late Show spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes et godt band til at sætte gang i festen.

The Late Show er et ungt band med masser af talent, energi og krudt i. De har samtidig rig erfaring og ved præcist, hvordan man underholder et danseglad publikum.


Optræder med imponerende gæstesolister 

The Late Show består udelukkende af herrer, men kan udvides med sangerinde, korpiger og blæserafdeling fra øverste hylde, og ofte optræder de sammen med imponerende gæstesolister som bl.a. Sys Bjerre, Medina, Zindy Lauersen og Michael Carøe.


Musikken henter The Late Show fra både den danske og internationale scene, der dækker 70'erne, 80'erne og helt op til 90'erne. The Late Show håndplukker de bedste godbidder fra kendte hits til deres forrygende medleys af sange af bl.a. Thomas Helmig, Robbie Williams og Michael Jackson. Deres fortolkninger ligger så tæt op ad de oprindelige versioner, at det kan være svært at tro, at det ikke er de originale superstjerner, man hører.

Book The Late Show til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Late Show kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86