Får du flashbacks fra 80ernes og ønsker, at du var tilbage i den tid og kunne opleve musikken igen og igen? 

Lad Flashback 80`s hjælpe med at feste på 80er maner med lige netop den musik, du elsker fra dengang! 

Det er simpelthen hele pakken. De er klædt i stilen fra top til tå med gamacher, svedbånd og Conversesko og et hav af glade farver. 

I tillæg leverer Flashback 80's selvfølgelig alle de fantastiske 80er hits, som du forventer - og det er både danske og internationale klassikere.

Syng med på udødeliggjorte hits!

Forestil dig at kunne feste, danse og synge med på udødeliggjorte hits af bl.a. Tøsedrengene, Thomas Helmig, Sanne/Sneakers, Dodo and the Dodos, Tina Turner, Michael Jackson, Madonna - ja, listen er uendelig!

Glæd dig til et farverigt show, der tager dig med på en opdagelsesrejse tilbage gennem 80erne, som indeholder alle dine yndlingsklassikere og bliver leveret af Flashback 80's helt igennem professionelle musikere! De sprudler af energi, har glimt i øjet og spiller op til fest og dans helt fra starten. 

At opleve Flashback 80's, giver dig både noget at se på samt fantastisk musik, der sniger sig ind i øregangen - I vil ikke kunne få nok! 

Flashback 80's spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes et godt band til at sætte gang i festen.

Book Flashback 80's til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Flashback 80's kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86