Har du set Vild Med Dans? Så har du også oplevet det veloplagte The Antonelli Orchestra, og du ved, at der er lagt op til fest og dans, når de indtager scenen.Det er kapelmester Claes Antonsen, der har sammensat orkestret. Han er selv en meget rutineret musiker, der har spillet med store danske navne som f.eks. DanseOrkestret, Anne Linnet, Søs Fenger, Jimmi Jørgensen m.fl. Han er også et kendt TV-ansigt, hvor han har medvirket i shows som "Venner For Livet", "Her er Dit Liv", "Klassefesten".


I forbindelse med Vild Med Dans har Claes Antonsen fået roser fra BBC Television, der har erklæret, at det efter deres mening er den danske udgave af det akkompagnerende orkester, The Antonelli Orchestra, der med Claes som kapelmester spillede bedst. Det er imponerende, da Vild Med Dans er blevet solgt til mange lande verden over, så der er hård konkurrence blandt orkestrene i hvert enkelt land om at indtage pladsen som det bedste orkester.Så tænk, hvilken oplevelse det ville være at kunne få chancen for at høre dette supergode partyorkester live. Forestil jer, at I indtager pladsen på dansegulvet sammen med alle de dygtige Vild Med Dans-deltagere, mens I bevæger jer til de kendte sange og samtidig nyder musikken.The Antonelli Orchestra består af 8 fremragende danske musikere: Vokal: Nellie EttisonBandet kan også bookes i mindre udgave, og eventuelt sammen med andre musikere som f.eks. Hanne Boel, Peter Frodin, Zindy Lauersen, Rugsted & Kreutzfeldt, Søren Sko, Thomas Helmig m.fl., så der er stor fleksibilitet.


The Antonelli Orchestra spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes et godt band til at sætte gang i festen.

Supergodt partyorkester live!


BOOK THE ANTONELLI ORCHERSTRA  TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Antonelli Orchestra kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86