Tennis smider musiknumre op i luften og spiller ping-pong med dem. Tennis bevæger sig let og ubesværet gennem set efter set af musik i forskellige genrer som dance, hiphop, rock, pop, r&b, grunge og helterock - lige fra dansk 80er rock til TV2, Robbie Williams, Roxette og Spice Girls fra 90erne. Hver gang, de får ram på et nyt nummer, henrykkes publikum af overraskelseselementet.

Tennis har fede, velkendte hits på repertoiret, og altid numre, man kan danse og flytte fødderne til. Glad og frisk musik, der holder publikums interesse fangen. For at få så mange hits ind i programmet som muligt, benytter Tennis sig ofte af at præsentere energibomber af medleys.


Et tæppe af grønt græs

Det er svært at sætte Tennis i bås - de kan ses som et coverband, men de er samtidig et konceptband, hvor konceptet er tennis. Dertil hører så, at Tennis altid sætter konceptscenen ved at lægge et tæppe af grønt græs ned til at spille på, og foran scenen sætter de et langt tennisnet op.

Det forhindrer dog ingenlunde Tennis i at have en god kontakt til publikum, tværtimod - så snart bandet har etableret kontakten med de danseglade gæster, er bunden lagt til et energisk og forrygende show med udklædning og diverse.

Tennis har ungdom og talent på sin side:
Besætningen består af Kristoffer Hermansen (vokal), Rikke Boisen (vokal), Johannes Smed (guitar/keyboard/kor), Jonas Fritsch (bas/kor), Niels Rytter (trommer/percussion/kor) og Andreas Anderskou (keyboards/percussion/kor).

Tennis spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes et godt band til at sætte gang i festen.


Book Tennis til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Tennis kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86