Cover Up sprudler af liv og spilleglæde! Hårene rejser sig på armene og fødderne begynder at leve deres eget liv på vej mod dansegulvet!

Cover Up har i løbet af de år, de har eksisteret, spillet til de største og sjoveste firmafester på steder som Børsen, Kronborg og Novo Nordisk. Det alsidige repertoire og de tre eminente vokalister i bandet har allerede sat fut i festerne og er blevet yndlinge til smukke og festlige bryllupper og fødselsdage. Musikken er et orgie af pop/soul og rock, med en del 80`er og fed disko, samt ultrakendinge fra bl.a. Gloria Gayner, Stevie Wonder, Beatles og de danske superhits fra Dodo & the Dodos, Sanne Salomonsen og Danseorkestret.

Der er ingen slinger i valsen, når Cover Up går på. Det kan tydeligt mærkes, at bandet nyder at spille sammen. Den karismatiske front figur Nanna Larsen kender vi fra Melodi Grand Prix 2004, hvor hun deltog med sin egen sang "Kys mig en gang til". I Cover Up optræder hun i samspil med ambitiøse og dygtige musikere som Andreas Larsen på Bas og Sang, Rolland Niilsen på Keyboard og Sang, Morten Lunau på Guitar og Kasper "Klemme" Ebdrup spiller de fede Trommer.

Kort sagt er Cover Up en yderst forfriskende cocktail af musik og spilleglæde, der uden tvivl vil få dansegulvet til at vælte!

Bonusinfo: Indimellem tager den fantastiske sanger Tomas Thordarson, som er en god ven af Cover Up, med ud og synger. Dette kan bestilles særligt mod tillæg.

Book Cover Up til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Cover Up kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86