Hitbusters er et rendyrket festband og konceptet er enkelt – kun de ALLERSTØRSTE HITS er på repertoiret når fem af Danmarks svedigste og mest tændte musikere går på scenen.

Du får dansevenlig musik som alle kender og kan synge med på, men det bliver aldrig hakkebøf-agtigt. Varemærket hos Hitbusters er nemlig at levere de velkendte og elskede megahits i superlækre og gennemarbejdede live-versioner, som du får svært ved at sidde stille til.

Repertoiret spænder over både danske og udenlandske hits, ligesom både kvindelige og mandlige kunstnere er repræsenteret. Du får klassikere som ”Regndans”, ”All I Wanna Do”, ”Grease” og ”Simply The Best” og ørehængerne fra de hotteste nye kunstnere.

Hitbusters’ yderst stærke frontfigur r kender mange i forvejen som Melodi Gran Prix vinder 2010 med “In A Moment Like This” og har man oplevet hende i den sammenhæng, er yderligere præsentation unødvendig. Der er dømt fuld knald på showet og en helt fantastisk stemme. Resten af bandet består også udelukkende af særdeles rutineret og superdygtige musikere, der ved hvordan man leverer varen og får musikken ud over scenekanten.

Kort sagt: Hitbusters ved hvordan man starter en fest – og de elsker at gøre det! 

Et perfekt band til firmafesten, halfest, julefrokost !

So if you’re ready to party

…who you gonna call?

Book Hitbusters til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Hitbusters kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86