LigaDK er et energifyldt partyband, hvis mission, er, at fylde dansegulve i hele Danmark og lade folk synge med på nutidens og fortidens allerstørste hits. Bandet tager dig med på en musikalsk tidsrejse, hvor du bliver præsenteret for alt det, du ikke kan lade være med at synge med på og umuligt kan stå stille til. 

Din fest er sikker. LigaDK har altid en god fornemmelse for, hvad publikum gerne vil høre, og der er noget for enhver smag. Det er moderne pop og elektro a la 'Daft Punk', 'Kings Of Leon', 'Maroon 5' og 'Justin Timberlake' til klassiske party-hits fra Robbie Williams, Gavin Degraw, Sting, the Beatles, Elvis, TV2, Anne Linnet og Thomas Helmig. En god gang 60'er rock er også på menuen!

LigaDK består af fire erfarne og professionelle musikere, der alle gennem de seneste 10 år har spillet i professionelle partybands. De har derfor den erfaring, der skal til for at skabe en unik festoplevelse, hvor showet bliver leveret med stor karisma og høj energi. LigaDK er med andre ord festmusik, når det er allerbedst!

LigaDK er:

Bo Skjeldmose – Vokal

Daniel Sand – Guitar, kor

Niels Thorhauge – Bas, kor

Rune Thygesen – Trommer, backtrack

Book LigaDK til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt LigaDK kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86