Husorkesteret er et band, man bare MÅ opleve live!  Med energi og nærvær er de et af de oftest benyttede og mest velspillende bands på dansk grund. 

Mangler du et underholdende band, der har spillet med nogle af Danmarks største artister. Et band, som kan levere lækker og eminent musik med sådan en glæde, at det smitter af på publikum? Så er Husorkestret svaret!

Bandet har stået bag et hav af store kunstnere og er blandt topppen inden for partybands. Alle musikerne har mange års erfaring og ved lige præcis, hvad der kan få gang i publikum til firmafesten eller julefrokosten.

I Husorkestret får du nogle af landets bedste musikere, og de kan levere et show i særklasse med musik af højeste kvalitet – uanset om du ønsker en kendt gæstesolist eller foretrækker cover musik til dit arrangement.

Husorkestret kan bookes som enten 5-, 7- eller 10-mands band alt efter festen og budgettet størrelse.

Musikerne i Husorkestret har spillet  backing for bl.a.  Paul Young, Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen, Medina, Nik & Jay, Burhan G, Peter AG, Søs Fenger, Joey Moe, Alphabeat, Søren Sko, OneTwo, Lis Sørensen, Anne Linnet, Maria Montell, Back to Back, Peter Belli og mange flere.

Book Husorkesteret til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Husorkesteret kan bookes på datoen.  

+45 75 91 00 86