Som navnet afspejler, er der tale om de største af de største - og det bedste af det bedste. Det er lige nøjagtigt det, bandet Greatest Hits præsenterer, når de går på scenen. Det er musik, der taler til hjertet og ikke mindst til danseskoene. Fra de svedigste soulnumre og funky hits fra kunstnere som Abba og Prince til de støste danske 80‘er-hits med Dodo and the Dodos og One Two, og sidst men ikke mindst de største hits fra i dag med blandt andet Medina, Seebach og Lady Gaga etc.

Denne musikalske cocktail serveres af de fem energiske bandmedlemmer. Helt i front er den smukke sangerinde Pernille Marcussen, der suppleres vokalt med det fede flersteminge kor fra resten af drengene i bandet. Pianoman Henrik Johansen reagerer tangenterne med sublim fornemmelse.Nikolaj Mortensen leverer en lækker guitar med ekvilibristiske guitarsoloer, og det groovy og stensikre fundament i bandet leveres af Mads Thomsen på bas og Thomas Bo Lønfeldt på trommer.

Book Greatest Hit til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Greatest Hit kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86