Festmaskinen: Det ultimative backingband til din næste fest.

Festmaskinen er ikke bare et af landets mest anerkendte backingbands, men også et af de mest erfarne. Med mere end 15 års erfaring og en imponerende track record af samarbejder med nogle af Danmarks største musiknavne, har Festmaskinen etableret sig som det oplagte valg til enhver festlig lejlighed.

Hvem er Festmaskinen?

Festmaskinen er et kollektiv af dygtige og erfarne musikere, der med stor musikalitet og stilistisk sikkerhed kan backe enhver solist. Orkesteret har samarbejdet med en lang række af landets største solister, heriblandt Peter Belli, Tina Dickow, Rasmus Seebach, Birthe Kjær og Nik & Jay.

Hvad kan Festmaskinen tilbyde?

Festmaskinen har ikke kun en unik evne til at skabe synlig og hørbar kemi mellem artist og band, men kan også selv trække et fuldt dansegulv med deres brede repertoire af egne coverversioner. Derudover har Festmaskinen også et eget blæserensemble kaldet "The Rusty Trombones", som turnerer med Lukas Graham.


Festmaskinen er det oplagte valg til den eksklusive firmafest, julefrokost eller privatfest. Hvis du vil booke Festmaskinen til din næste festlige begivenhed, kan du kontakte Bookinghuset telefonisk på 75 91 00 86 for priser, yderligere information, ledighed og booking. Alternativt kan du udfylde vores bookingformular på vores hjemmeside.

Sørg for at gøre din næste fest uforglemmelig med Festmaskinen. Book dem nu og oplev en aften fyldt med musikalitet, energi og feststemning! 

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86