Lad der ikke herske nogen tvivl, Morphar er det ultimative party-band!

Bandets brede repertoire dækker de klassiske hits fra 70'erne, 80'erne og 90'erne samt de sprødeste nye dansehits. Sættet kan dermed tilpasses alle slags fester.

Morphar har gennem de sidste år for alvor slået sig fast som et af Danmarks mest efterspurgte og alsidige party-bands!

Bandet har med stor succes været det musikalske og stemningsskabende midtpunkt til hundredvis af festlige arrangementer i hele landet. De har ageret husorkester til TV-produktioner, været hovedpræmie i TV3's "Magi I Luften", skabt uforglemmelige aftener til utallige firma-arrangementer, julefrokoster, bryllupper, universitetsfester og runde fødselsdage, og gang på gang gjort dansegulvet usikkert på de københavnske natklubber og spillesteder.

Danmarks mest eksklusive coverband!

Derudover har de efterhånden skabt sig et rygte i sladderpressen som Danmarks mest eksklusive coverband - ikke mindst efter at have spillet koncert for et meget begejstret R.E.M.

Tøv derfor ikke, hvis du overvejer at bruge levende musik til dit næste arrangement – med Morphar på scenen er der garanti for en oplevelse, der vil blive snakket om længe efter.

BOOK MORPHAR TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Morphar kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86