SHOWDOWN er det perfekte orkester til din privatfest, sportsfesten, firmafesten, brylluppet med gang i eller til halbal og by/havnefest. Et sprudlende partyband der spiller til enhver form for fest, stor som lille, og sætter en stor ære i at føre alle gæster igennem en uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Bandet er tæt sammenspillet og lover en medrivende rejse rundt i stilarter som rock, pop, disco, funk soul, danske evergreens, jazz udelukkende sammensat efter hvor festen gerne vil hen.

En koncert med Showdown er altid en usædvanlig stemningsfuld musikoplevelse hvad angår lyd, lys samt musikalitet og udstråling.

Orkestret er sammensat af velspillende og sprudlende musikere med sans for underholdning i musikkens tegn.

Både danske og udenlandske hits står i kø og fremføres med både følelse og stor energi af guitarist Lars Hamborg, trommeslager Michael Stenkjær, bassist Robin Bjørnskov, keyboardspiller Anders Cribb og ikke mindst sanger og guitarist, Martin Grønbek.

SHOWDOWN har mange års erfaring og har med nuværende besætning sat barren højt for kvaliteten - så DIN fest bliver en sikker succes.

Afhængigt af arrangementet kan bandet udvides med bl.a. sangerinde, percussionist eller blæsersektion.

Hvis dit arrangement skal indeholde et indslag fra en kendt kunstner, kan Showdown engageres med enhver solist - vi er et meget rutineret backingband og har spillet backing for landskendte solister såsom: Søs Fenger, Peter A.G, Zindy, Anders Blichfeldt.

Book Showdown til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Showdown kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86