Hvis der skal være party, 'disco', fest og farver, så er det knivskarpe, korrekte valg Le Freak. Udstyret med glimmer, plateausåler og glitrende halskæder, er Le Freak klar til at bevise, at de kan få gang i vibrationerne, mens discorytmen pumper, og spejlkuglen roterer. Det er den positive og energiske madret krydret med en 'kæmpe spiseske af nostalgisk trip'. Der er lagt op til en medrivende og fantastisk disco-oplevelse, hvor Le Freak leverer alle dine yndlingshits fra 70'erne og 80'erne som perler på en snor fra scenen. Du kan regne med musik fra populære kunstnere som Donna Summer, Bee Gees, ABBA, Rod Stewart og KC and the Sunshine Band m.m.

Berusende disco-show Du kan regne med et festligt, medrivende og berusende disco-show ud over det sædvanlige. Selvfølgelig vil der være rig mulighed for at få brugt de kendte dansetrin. Derudover har Le Freak masser af overraskelser, der gør lykke hver gang. Le Freak spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.

Book Le Freak til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Le Freak kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86