The True Story

En kold novembertirsdag i sen-80'erne stod Jørn Powl Andersen på en bro over Skive Å og grublede over fremtiden. Mens blikket gled hen over tre indkøbsvogne fra Kvickly og en rusten damecykel, som vandaler havde kastet i Åens isnende vande, formede en tanke sig i hans sind: En mand af mit format må nødvendigvis blive rockpave! Dermed gik startskuddet til dannelsen af supergruppen The Powls, og det største rockshow i Europa siden Napoleonskrigene.

Siden den ydmyge start, hvor hyren ofte bestod af en flaske Brøndum-snaps i cellofan og en kasse Krudtugler, har The Powls ved hårdt arbejde og et minimum af talent, udviklet et sceneshow, der får stjerner som Dean Martin, Elvis Presley, Preben Kaas og John Mogensen til at ligne kasserede kludedukker.

The Powls er i dag i besiddelse af et udstyr, der driver selv den mest hårdkogte scenegorilla på den anden side af mental rehabilitering, hvilket muligvis kan være en af årsagerne til, at The Powls er planetens eneste spillende roadier med stjernestatus.

Hvordan et nummer bør spilles

Den musikalske side af showet består for tiden af diverse dansktopmelodier og et antal popklassikere af udenlandsk herkomst. Alt sammen udsat for The Powls` helt specielle, men absolut ikke kedelige opfattelse af, hvordan et nummer bør spilles. Et kunstnerisk udtryk, der sammen med en yderst dekadent smag for beklædning ofte har hensat publikum i dyb undren.

Efter ganske kort tid i selskab med The Powls har langt de fleste dog måttet overgive sig betingelsesløst til de fire rock-ikoner.

Dansekonkurrencer giver en oplevelse

Ud over musikken er dansekonkurrencer, flotte præmier, livsvisdom og erotiske falbelader medvirkende til at give publikum en oplevelse, der trods ihærdige anstrengelser, er ualmindeligt vanskelig at fortrænge.

Som et ekstra plus på The Powls' renommé forlyder det, at der i Rønde på Djursland og i Lesotho i Centralafrika er opstået deciderede The Powls hadeklubber. Der er koldt på toppen!

Skulle man være af den opfattelse, at den danske musikscene ikke har budt på reelle nyskabelser siden Raquel Rastenni, vil en aften med pophelvedet The Powls ganske givet ændre herpå.

Book The Powls til festival, firmafest og privatfest.

Book The Powls til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Powls kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86