The Best Band 

  • ét af de absolutte top partybands i Danmark.

Når The Best Band tæller ind, leveres alle tiders bedste danske og internationale hits med dedikation, fortolkning og overskud og der er garanti for fyldt dansegulv, god stemning, sing along og en uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Ambitionen for orkestret er klar! Livemusik i absolut topklasse med et nærværende, energisk og levende sceneshow.

I fronten af The Best Band står den rutinerede power duo, Sanne Bach og Nanamarie Reimer, som de seneste mange år har delt scene, sange og publikum i flere musikalske sammenhænge.  Sammen med nogle af landets mest erfarne og dygtige musikere leverer The Best Band de største og bedste hits gennem 6 årtier. Orkestret har stor erfaring med at agere backingorkester for nogle af landets største kunstnere og samarbejdet tæller navne som Sanne Salomonsen, Peter A.G, Back to Back, Johnny Deluxe, Birthe Kjær, L.I.G.A, Lis Sørensen m.fl.

Med passion, musikalitet og smittende energi har orkestret skabt uforglemmelige musikalske oplevelser til et utal af firmafester, festivaler, events og private arrangementer.

The Best Band er The Best Band!

De sammensætter bandpakker efter behov og ønsker til eventet, mulighed for blæsersektion, perc. dinnérmusik.

Book The Best Band til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Best Band kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86