Party Planet er det HELT rigtige valg til jeres fest. Deres fest stopper ikke ved scenekanten!

Kort: Party Planet er bandet, som kan lave en fest ALLE steder. Fra natklubber og bryllupper til firmafester og festivaler.

Deres specialitet: De sange, du havde glemt, du kan synge med på. 

Dertil får du en lækker blanding af pop og rock: Nyere hits, du ikke kan sidde stille til, og en håndfuld af de skønne 80’er-klassikere, du elsker.

Det vigtigste: De holder ALTID en kæmpe fest på scenen, så I kan holde en kæmpe fest på dansegulvet. Deres musik og spilleglæde kommer langt ud over scenekanten og det smitter! Du kan bare ikke stå stille, når Party Planet rocker rummet.

Løjerne styres midt på scenen – og alle mulige andre steder på scenen – af Jyllands Rock-Mama, sangerinden Rikke Egholm. Der er fuld power på vokalen og fuld fart på det medrivende sceneshow.

De leverer musikken med en knivspids rå rock-attitude og med foden oppe på monitoren af Vores helteguitarist, Kristian Nielsen, 

Deres solidt swingende bund er trommeslager Ulrich Hein og bassist Jakob Ellerup, der svinger bassen med attitude og overraskende lækre dance moves.

Bandets lækre mandlige stemme tilhører Martin Krøger, som – udover at synge, så du bliver blød i knæene – også styrer et par keyboards med sikker hånd. 

Alle bandets medlemmer er top profesionelle musikere der alle har mere end 20 års erfaring i musikbranchen. De ved hvad der skal til for at holde en fantastisk fest.

Sådan booker du Party Planet!

Ønsker du priser på Party Planet til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Party Planet er ledig, eller hvis du vil booke Party Planet med det samme.

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86