Banko, som det burde være...

Voksenbanko med komiker Daniel Lill og DJ Sune Træben mikser lige dele banko med komik og kitchet underlægningsmusik i et virvar af rappe bemærkninger og fabelagtig stemning, som med garanti sætter gang i gaden.

I et kækt samspil med den upolerede underlægningsmusik genfortolker Daniel Lill den klassiske talopråberrolle, når han slynger om sig med banko-lingo som “gamle Ole”, “den frække” og tilføjer nye udtryk som “rollatoren”, “de dårlige vinduer”, eller hvad der falder ham ind. 

Den catchy underlægningsmusik står DJ’en Sune Træben for. Al musikken leveres naturligvis direkte fra knitrende vinyl og består af fortidens hits, alt godt fra hammondorglet og andre klassikere, der kan sætte godt og grundigt gang i bankofesten.

"Lill & Træbens voksenbanko er kort og godt banko, som du aldrig har prøvet det før.

Showet skabes i arrangementets rammer, og publikum spiller derfor også en central og aktiv rolle”

Daniel Lill har gennem de sidste ti år leveret underholdning til firmaer, private fester, stand-up klubber og meget mere i hele landet. Med et speciale i improvisation kan han fange stemningen i rummet lynhurtigt og tilpasse komikken til lige præcist den aften. Intet show med Daniel Lill er ens.

Sune Træben er med mere end ti års erfaring fra både klubscener, barer og en lang række specialarrangementer velbevandret bag de to drejende pladespillere. Når Sune spiller op, er der garanti for højt humør og sprælske toner.

Bankoshowet er velegnet til f.eks fredagsbar, byfesten, firmafest eller julefrokost.

Book Lill & Træbens voksenbanko til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Lill & Træbens kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86