Entertainer, komiker og sangskriver - Jan Svarrer er sjov som dagen er lang - og en af den slags originaler, man bare må opleve.

Med sin guitar og skæve sange om vat- og havenisser, desperadoer og ægte romantikere, angriber han tingene fra nye vinkler med så megen humor og selverkendelse, at ikke ét øje er tørt.

Hvem har før tænkt på, om dyr begår selvmord? Skænket kropsteater i trikot en alvorlig tanke? Set tilværelsen som ét langt askebæger? Hverdagens trængsler og undertrykte drømme sat på spidsen.

Hans humor er ligetil og kringlet

Jan Svarrers underfundige tekstunivers appellerer både til latter og eftertænksomhed. Musikken er jazzet med smag af blues og pop. Hans humor er både ligetil og kringlet, timingen eminent, og han er ikke til at sætte i bås. Men skal man partout, er det noget i retningen af, troubadour møder komiker i form af en underspillet jysk ener.

Jan Svarrer turnerer jævnligt og optræder ellers til enhver fest, firma- eller foreningsarrangement, og kan på humoristisk vis, vende konkrete emner som stress, arbejdsglæde, ledelse og trivsel. Herudover, underviser han i humor og kreativitet samt at bruge humoren i hverdagen. Jan Svarrer er også konferencier, tekstforfatter, cand.mag i dramaturgi og en tredjedel af komikertrioen Bramsen, Amstrup & Svarrer.

Book Jan Svarrer til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jan Svarrer kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86