HabenGoods er bla. kendt fra Danmark Har Talent 2018, hvor de optrådte i Live Showet, med deres remake af AC/DC nummeret "Thunder Struck", der fik Peter Frödin til at udtrykke sin begejstring: "Jeg er helt på toppen over jeres show”

De tre musikere i HabenGoods mødtes i 2001 og har siden tourneret i både Danmark og udlandet.

Et specialbygget HTH-køkken til et jubilæum i Tuborghallerne og en smadret bil ved en Novo Nordisk- fest i Københavns Sydhavn i 2006 var nogle af de første opgaver, som de tre musikere som gruppe forvandlede til stompshows med de vildeste ideer om, at alt var muligt i showbizz.

Verdens største performance-festival - Edinburgh Fringe Festivals i 2009 – blev deres første udlandseventyr, hvor de spændte udstyret på ryggen og optrådte på gaden i Edinburgh. Her fik de smag for Street Busker-livet, og hvor mødet med publikum både er intenst og krævende, hvis det skal være en stor oplevelse for begge parter.

Klods Hans, som også er navnet på HCA Festivals publikumspris, blev en kæmpe anerkendelse af HabenGoods deltagelse i festivalen i 2014 og en stor drivkraft for de tre kammerater.

I DR1 programmet "Kongerigets Klogeste" udfordrede HabenGoods de kloge hoveder med melodier af Kim Larsen og filmmusik i 2015.

Den amerikanske facebook kanal Drum Talk TV kårede HabenGoods garage stomp video til "Hottest Fan Video" i Play on Anything Week i 2016. Videoen nåede bla. til Slovenien, hvor den internationale slagtøjsfestival BUMfest festival inviterede HabenGoods til at åbne festivalen i en fyldt sal i Zalec Teater i 2017.

Åbning af det nye Experimentarium og H.C. Andersens 150 års æresborger jubilæumsshow af Steen Körner i Odense, hvor H.K.H. Kronprins Frederik har ladet sig underholde af HabenGoods med brede smil, er bare to af hundredvis af arrangementer hvor HabenGoods har optrådt for børn og voksne i hele landet.

Michael Sanvig og Per Cussion Rasmussen er uddannet slagtøjsspillere på musikkonservatoriet, mens Morten Givskud har baggrund i teaterverden. Per bygger HabenGoods instrumenter selv. I fællesskab har de skabt HabenGoods musikalske underholdningsshow, med et repertoire der lyder bekendt i de flestes ører, men som klinger originalt, og bliver leveret med energisk manpower og i flabet HabenGoods stil.

Book HabenGoods til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt HabenGoods kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86