Freak Out er Danmark mest tjekkede liveband. Der leveres altid et professionelt show, der er styr på detaljerne og bandet leverer hit på hit.

I front står 2 fantastiske sangerinder med stemmer, der kan smelte enhver. Musikken leveres af 4 tjekkede og rutinerede musikere, hvor intet er overladt til tilfældighederne. 


Freak Out tager de store hits fra 70’erne og frem til i dag og sætter dem sammen i et forrygende repertoire som ingen kan sidde stille til. Freak Out er det perfekte partyband, der er noget for enhver og alle bliver grebet af den intense stemning som det entusiastiske og energifyldte band leverer.

Freak Out har eksisteret siden 2000 og har spillet mere end 200 koncerter rundt om i landet, lige fra små private arrangementer til store firmafester. På referencelisten står bl.a. Novo Nordisk A/S, Danske Bank, DGI Byen, Bilka, Leo Pharma A/S og mange flere. 

Freak Out spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.

Vocal: Nanamarie Reimer

Vocal: Sanne Bach Rasmussen

Guitar: Willy Larsen

Bas: Troels Hertz

Keys: Fredrik Nannestad

Trommer: Jakob Walbum

Book Freak Out band til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Freak Out kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86