Festmaskinen er et orkester, der skaber fest og glade mennesker - præcist, som man forventer det af et førsteklasses partyband.

Festmaskinen består af både rutinerede og dygtige musikere, der alle er uddannet på musikkonservatorier. De leverer et professionelt sceneshow, hvor de trykker det ene velkendte hit efter det andet ud over scenekanten.

Når først spilleglæden tager fat i Festmaskinen, bliver både de og publikum gerne ved. Repertoiret spænder bredt og indeholder hits fra de sidste 50 år, der varierer mellem kunstnere som Thomas Helmig, Elvis, Creedence Clearwater Revival, TV2, Shubidua, Katrina & The Waves.


Bookes i mange forskellige sammensætninger

Festmaskinen kan bookes i mange forskellige sammensætninger med enten 5, 7, 9 eller 11 mand på scenen. Der er også mulighed for at få dem som trio eller helt ned til en enkelt pianist til at underholde under en middag. De er desuden en meget erfaren backinggruppe, der f.eks. har spillet sammen med Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Ivan Pedersen, Anders Blichfeldt, Søren Sko og Morten Remer.

Festmaskinen spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.


Book Festmaskinen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Festmaskinen kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86