Når man booker Chillumklud Group, kan man i sandhed forvente et modent band med udvidet fokus på det intense udtryk og den dybt personlige energi, der skaber en særlig stærk og ubrydelig kontakt mellem ensemblet og dets tilbedende fanskare.

Det er til tusinder af fans' store begejstring, at Chillumklud Group bød vokalisten Anida Manida velkommen tilbage i orkesterets midte, hvor hun, med en kampvægt på godt 100 pund, nu atter indtager sin vante plads som bandets æggende Center Forward.

Indkøbet af Anida Manida cementerer Andy Peneras udtalelse til magasinet United Guitars Inc.:`We`re the main artistic force in our particular field of music, and that`s perfectly clear to everybody`.

Det har været `et usædvanligt godt år for Chillumklud Group`, udtaler Doktor Petrus Zimbabwe, septettens uimodståeligt påståelige forsanger med undren i stemmen. `Chillumklud Group har skabt et pænt overskud, og vi kan nu med 80 procent sikkerhed etablere en afdragsordning på vores gældsposter til blandt andre Clarke OD Donavan (CKG`s tidligere trommeslager. red.), fastfood kæden Kvik-SpagettisTM og Hyæne Tabletter inc.`, tilføjer Doktor Zimbabwe.

Chillumklud Groups økonomiske opsving har givet mulighed for at investere i nye effekter til showet, blandt andet ekstra mange luksus-stjernekastere, en hovedløs elbas, en 18-strenget elguitar og tre etager keyboards. Desuden har Chillumklud Group indkøbt den lettiske trommeslager Tarsjan, som førstesuppleant for det lettere ustabile syvkabalegeni Joey Brown (tr.)

Sidst, men ikke mindst, lykkedes det Chillumklud Groups manager, Jerry Momo Nashbanks, at sikre holdet den fænomenale højre wing og sanger Fat T. Jackson på en helt uventet fri transfer. Jackson, der tidligere har spillet en central rolle i Chillumklud Groups historie og i tilhængernes hjerter, har levet en omtumlet tilværelse på div. Mellemamerikanske serie 6-hold, men er nu tilbage i fin og veltrænet stil.

Chillumklud Group har endvidere indkøbt 6 ton avanceret elektrisk materiel, og har som den første i Nordeuropa indhentet tilladelse til at benytte uranberiget pyroteknik i musikalske shows, alt imens bandets ingeniørtropper har udviklet en ny og banebrydende forstærkerteknologi baseret på røntgenstråler og glasfiberpartikler. Alt tyder på en tourné ud over det helt sædvanlige.

Nye effekter til showet - Ud over det helt sædvanlige!

Book Chillumklud Group til jeres næste arrangement ! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Chillumklud Group kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86