Stig Møller

Fjern favorit Tilføj som favorit
Stig Møller

Stig Møller startede sin karriere i 60`erne, hvor han spillede med Les Rivals, senere hen kom han med i bandet Steppeulvene. I dag står han i spidsen for Stig Møller Trio, som foruden ham selv består af Peter Ingemann, især kendt fra Skousen & Ingemann, men i høj grad også fra en lang række andre danske orkestre, Hans Fagt, kendt fra bl.a. Kim Larsen og Bellami og Jens Haack, kendt fra bl.a. MoonJam.

Stig Møller har været en stor del af den danske musikscene siden begyndelsen af 1960`erne, hvor han begyndte sin karriere bl.a. som bassist i forskellige pigtrådsorkestre, herunder Les Rivals. Men inspireret af folkemusikken med Bob Dylan, som det store musikalske forbillede, skiftede han senere bassen ud med guitaren, som har været hans foretrukne instrument lige siden. Stig Møller spillede især en stor rolle i bandet Steppeulvene, men har derudover også haft sin egen solokarriere og spillet i en lang række bands med flere af Danmarks største musikere. Stig Møllers og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden flere gange i årenes løb, bl.a. i forbindelse med projektet Skousen & Ingemann, hvor nummeret ”Her fra hvor vi står” er særligt kendt.

Stig Møllers meget ligefremme og underholdende facon, er blandt andet med til at skabe en særlig kontakt mellem band og publikum. En koncert med Stig møller ligger op et nostalgisk gensyn med de gamle drenge fra dengang i 60èrne og 70èrne, hvor der helt sikkert bliver sunget med på hit som ”Sikke`n Dejlig Dag”.

Sådan booker du Stig Møller!

Ønsker du priser på Stig Møller til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Stig Møller er ledig, eller hvis du vil booke Stig Møller med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR