Martin Brygmann er en folkekær komiker, musiker, skuespiller og komponist. Ja, han har snart brudt de gængse regler for målgrupper, da alle kender Martin Brygmann. Det er i årenes løb blevet til musik til både TV-serier og film, bl.a. "En Kort En Lang" og "Vent På Mig" samt i julesammenhæng TV2-julekalenderne "Jesus & Josefine" og "Jul i Valhal", og som en naturlig overgang, fortsatte han med at producere soundtrack til "Guldhornene". Ydermere, har han lagt stemme til "Brug Dit Hjerte Som Telefon" i 'Hannibal og Jerry' filmen.

Martin Brygmann bliver af de fleste forbundet med komediegrupper som Det Brune Punktum og Lex & Klatten. Som trommeslager har han medvirket i Love Shop, Lars H.U.G. og Naïve. Han er også kendt i børne- og ungdoms-TV-sammenhænge.

Opfindsomhed er ingen mangelvare hos Martin Brygmann. Hans seneste udspil er "De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet", som nok bedst beskrives som en kombination af musical, comedy og one-man show. Ingen tvivl om, at Martin Brygmann med sit skæve smil og glimt i øjet, er et musikalsk multi-talent med sin humor, poesi og skøre indfald. Martin er en naturlig komiker med flair for timing, og altid med sin egen unikke tilgang - han skal simpelthen opleves.

Vælg blandt følgende muligheder.

- Musikalsk underholding - et show med medvirken af sanger og multimusiker Kim Wagner - Comedy-indslag med Todd - med den australske all-round kunstner, som mest er kendt fra Zulu Comedy Award show, TV og YouTube med De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet (20-25 minutter) - Konferencier - når der arrangeres større præsentationer, firmafester, festivaler og lignende. Du og Martin Brygmann sammensætter programmet, og Martin bidrager med indslag og optræder med musik Martin Brygmann optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Martin Brygmann Foredrag 

Tilfældighed eller skæbnen?

Musikalsk foredrag om, hvordan man klarer den kreative karrieres kringlede kurs - uden at blive køresyg!

Hvad ville der være sket: 

Hvis jeg ikke havde haft modet til at risikere fiaskoen? 

Hvis jeg ikke havde været lige dér, på lige præcis dét tidspunkt?

Hvis jeg kom til at spille bas i stedet for trommer?

Martin Brygmann fik sig en bedre karriere, end han havde turde håbe på, trods omveje. Eller måske på grund af omveje?

Han har prøvet mere end de fleste af os har, og det tog ham lang tid at erkende, at han skulle komme til at gøre…det hele. Næsten.

Mange af os finder tryghed i det velkendte. At dagene mere eller mindre helst skal ligne hinanden så meget som muligt men det er nærmest blevet et dogme for Martin Brygmann, at han udelukkende skal gøre ting, han aldrig har prøvet før. At lede efter de stier der ikke er for nedtrampede. Hans arbejdsdag ligner på ingen måde den foregående og dagen i morgen tager sig helt og aldeles anderledes ud.

Martin Brygmann har lavet et spændende, sjovt, lærerigt og meget underholdende foredrag om hvordan det gik til, at han i dag kan kalde sig trommeslager, komponist, skuespiller, konferencier, sanger, komiker o.a. Alt sammen garneret af sang og popmusik. Og man må gerne synge med.

Book Martin Brygmann til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Martin Brygmann kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86