Band til firmafest

Skab den helt perfekte atmosfære med et imponerende band til firmafest! Vores livebands fylder dansegulvene og får gæsterne med på fællessang under nærværende musikoplevelser af højeste kvalitet.

Bookinghuset giver dig adgang til fed festmusik på tværs af DJ’s, soloartister og bands til firmafesten, hvor kodeordet er underholdning, og hvor der venter et stort show fra livescenen.

Slip energien løs!

Skal den gode energi spredes til hver en krog, når I holder firmafest? Så skal I bruge en artist eller et band, der ved, hvordan man starter en fest fra scenen med klar vokal, fed lyd fra instrumenterne og et stærkt sceneshow. Når de ting går op i en højere enhed, møder man ikke blot sine kollegaer på dansegulvet, men fester løs sammen natten lang.

Hos Bookinghuset finder du et bredt udvalg af musikere, der sørger for, pulsen bliver arbejdet op på dansegulvet og udødelige numre skaber ramme for nostalgi og fællessang.

Her finder du festmusik fra kendte bands og solister samt elektriske popgrupper og kopibands, der tager dig med på en rejse igennem dine musikalske yndlingsårtier!

Holder I temafest? Bare rolig, vi er leveringsdygtige til koncepter af alle slags fra 80’er disco til tyrolermusik eller dansktop!

Kort og godt: Vi leverer det rette band til firmafest – om så I er til Beatles, Backstreet Boys eller Bamses Venner.

Bookinghuset leverer totalløsninger med Lyd/lys produktion, koordinering af artister, afvikling af jeres firmafest.

Sådan booker du et band til din firmafest

Det er let at finde musik hos Bookinghuset. Vi tilbyder musik i alle genre og prisklasser. Vi har endda gjort det ekstra let for dig at finde det rette band, da du kan sortere ud fra den type musik, du er interesseret i.

Book jeres band eller solist ved at kontakte os på telefonnummer 75 91 00 86 for priser, ledighed m.v. – eller send din forespørgsel via vores bookingformular.