Med Starscream får du en musikalsk oplevelse, som du ikke får hos ret mange andre bands. Disse fire fyre fortolker nogle af tidernes største hits på en måde sjældent set på den danske scene. Intensiteten, glæden og ikke mindst energien fra bandet smitter af på en måde, der ikke er til at løbe fra. Med velkendte hits og en energisk optræden er man sikker på at vågne næste eftermiddag med en medtaget stemme, et smil på læberne og et minde for resten af livet.


Repertoiret inkluderer bl.a. artister som; U2, Oasis, Robbie Williams, Kings of Leon og D:A:D, samt MANGE flere.


Disse drenge har på trods af en gennemsnitsalder på bare 26 år, en stor erfaring på den danske musikscene. Med over 400 (!) live jobs på ryggen, bare gennem de sidste 6 år (!), er disse drenge klar til at fyre den af på hvilken som helst scene, til hvilket som helst arrangement.


Hvis du kan lide ægte koncertstemning, guitarsoloer, fællessang og et yderst velsmurt rockband, så er Starscream bandet noget for dig. Gå ikke glip af det!!


Starscream kan desuden optræde som akustisk duo eller trio, hvis dette behov skulle være der.


Book Starscream til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Starscream kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86