Hvad er egentlig det rigtige?

Liv og død er elementerne på Peter Viskindes kommende album "Hvad ku’ jeg ha’ gjort". Peter ligger ud med døden da han udgav albummet, mandag den 7. november 2016 (1 årsdagen for sin mors død).   For præcis ét år siden døde Peter Viskindes mor, Inger Elinor. I dag sidder grundlæggeren og komponisten fra Big Fat Snake med savnet samt en samvittighed, der nager. For »‘hvad ku’ jeg ha’ gjort?’« spørger Viskinde sig selv.

»Hun sørgede for alt. Hun var alenemor siden jeg var 4 år i 1957, med os tre børn i barndomshjemmet i Torsvang i Lyngby« fortæller Peter Viskinde. De sidste par år - til hun døde i 2015 som 94-årig - besøgte Peter hende så meget, han kunne. Med bolig i Aarhus og mor på et plejehjem i Sorgenfri, var det selvsagt ikke tilstrækkeligt. Så når Peter skulle afsted efter at have besøgt hende på plejehjemmet, kiggede hun indtrængende på ham og bad: "Tag mig med. Tag mig væk herfra!", husker Peter Viskinde, og han svarer selv på det, umiddelbare, åbenlyse spørgsmål: "Men det kunne jeg jo ikke, eller kunne jeg? - Jeg fandt på 1000 undskyldninger, og hendes ønske om at slutte sit liv sammen med mig Aarhus, det blev aldrig til noget.« forklarer han.

Spørgsmålet trænger sig på i et dilemma som det, Peter Viskinde oplevede. Et dilemma, han også gerne tager op til debat. Skal man flytte hjem og pleje sin mor? Tage hende med? Hvad og hvordan sikrer man en værdig afslutning på livet for sine nærmeste. Hvad hvis ens nærmeste selv ønsker at dø? Hvad kunne man have gjort?

Viskinde, Viskinde og Viskonti på tur - Peter Viskinde bliver bakket op af to af sine børn, Jakob Viskinde og Maria Viskonti, på en række koncerter rundt i landet. Anledningen er Peter Viskindes album "Spil Lys".

Book Peter Viskinde til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Peter Viskinde kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86