Henrik Strube & Pete Repete

Fjern favorit Tilføj som favorit
Henrik Strube & Pete Repete

Det er hittet HOLD OM MIG, som indtil nu er Henrik Strubes største hit – ikke bare i Danmark, men også i hele Norden. Ikke mindst i vennerne Björn Afelius og Mikaels Wiehes versioner, hvor også Sanne Salomonsen medvirker.
Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene.
Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne (Æresgrammy 2006) og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums firsernes hitlister. Og senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt og overrasket et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows, bl.a. på Bremen i København.
Så – der venter publikum et underholdende gensyn med Strube, der sammen med en af landets bedste keyboardspillere, Pete Repete (Big Fat Snake, Malurt, Sanne, Lis Sørensen m.fl.) gæster landets spillesteder.

 -Tak for en fuldstændig fantastisk, poetisk og fortryllende aften!” Henriette Bjergvang

“Det show må i ikke gå glip af, det er hyggeligt,  musikalsk og skide skægt med Henriks små historier.

“- en følsom og bevægende koncertoplevelse – godt krydret med underholdende hverdagsanekdoter fra et liv med musik, kærlighed og kriser. Det var underholdning som rørte alle i et bredt publikum i alderen 25-75. Stor tak til Henrik Strube for musikken og alt det der lå imellem!” Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

Sådan booker du Henrik Strube & Pete Repete!

Ønsker du priser på Henrik Strube & Pete Repete til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Henrik Strube & Pete Repete er ledig, eller hvis du vil booke Henrik Strube & Pete Repete med det samme.

BOOKINGFORMULAR

 • REFERENCER

  23.9.2016: 
  Det var en fantastisk koncert fyldt med livet, humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Pete tryllebandt os med fantastiske spil på tangenterne. Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen. Musikken i aften var så intens, at fødderne lige pludselig ikke kunne lade være med at lave små dansetrin.
  Lige nu lytter jeg til deres nye CD ”Lydia.” Faktisk udkommet i dag. Smuk musik og tekster. CD coveret er så fint illustreret med foto fra naturen, himlen, havet og natten.
  Dina Blomstand, Café Tankefryd, Brande

  24.09.2016: Tak for en enestående aften, det var rigtig godt og hyggeligt var det også. har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne. (Randers)

  25.09.2016: Stemningsfuld koncert med Henrik Strube og Pete Repete i Bredsten kirke!
  I kirken er der plads til store ord og smuk musik ,der kan indramme et menneskeliv. Derfor passede Henrik Strubes stemme og tekster så fint ind i rummet, når han sang om længsler, håb, tab og kærlighed. Pete Repetes smukke musik ikke blot akkompagnede sangene flot, men løftede os alle. Det blev en koncert med tyngde og indhold krydret med smil, livsglæde og masser af humor! Tak – og hermed anbefales koncerten til alle andre!
  v. sognepræst Dorte Volck Paulsen, Bredsten pastorat.

BOOKINGFORMULAR