De fleste af os elsker stadig at synge med på de hits, der kom ud af 80'erne med kendte grupper som Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Ray dee ohh og News. Listen af hits har ingen ende, tænk f.eks. bare på "Vågner i natten", "Voodoo", "Indianer", "Magi i natten" og "Her er min sang til dig".

Dem Vi Elsker er det ideelle danseorkester, hvis I elsker 80'er-hits og gerne vil have fest på dansegulvet. Der er ikke noget, bandet elsker mere end at få lov til at genopfriske minderne fra dengang sammen med jer - deres publikum.

Her kan vi tilbyde et af landets bedste 80`er kopibands. Ikke så sært, da Dem Vi Elsker består af seks professionelle musikere, der alle har rig erfaring fra andre musikalske sammenhænge. Spilleglæden og begejstringen for 80'er-musikken lyser ud af musikerne, og de river publikum med, hvilket ikke mindst skyldes de to talentfulde sangerinder.


I vil genkende og elske musikken

Vil du have et fantastisk show med fest og fart over feltet fra start til slut, skal du booke Dem Vi Elsker. Bandet er helt klart et førsteklasses kopiband, hvis spilleglæde smitter af på publikum og fylder dansegulvet. De respekterer orginalerne og lægger sig tæt op ad dem, hvilket gør, at I vil genkende og elske musikken lige så meget som Dem Vi Elsker.

Giv jer hen til en uforglemmelig nostalgisk musikoplevelse med Dem Vi Elsker!

Dem Vi Elsker spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.


BOOK Dem Vi Elsker TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Dem Vi Elsker kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86