Charlie Dee & The Twisters live er en totaloplevelse!

De fedeste jukebox-hits!!! Det vildeste Rock´n Roll Show!

Charlie Dee & The Twisters spiller alle de største, gladeste og fedeste klassikere fra 60´ernes hitlister og jukeboxe.  Alle ørehængerne, alle landeplagerne, alle de udødelige hits, der stadig stimulerer folks skråle-med-refleks, og som holder den dag i dag.  Der er så meget power på denne samling af klassikere fra Rockens Store Sangbog, at man helt må overgive sig til sin indre 'partyløve', da man slet ikke kan undgå at føle sig forbandet underholdt.  Det er sjovt!!! Det er kækt!!! Og det swinger som bare pokker!!!

Charlie Dee & The Twisters er en orkan på en scene med et show, der trækker på alle de klassiske dyder fra de glade rockdage i 60´erne. Med de originale guitarer. Med de originale forstærkere. Og vigtigst: i det originale outfit.  Men ikke nok med det. Ligesom dengang, skifter de tøj i pausen, så man får Twisterne i nappaveste, nylonskjorter, bindeslips, guldjakker, Beatles-boots.....hele molevitten.  Og hele showet bliver leveret med et stort smil på læben og det rette glimt i øjet der gør, at det hele forbliver uhøjtideligt, meget friskt og meget, meget underholdende.

Charlie Dee & The Twisters har indspillet 4 CD´er samt en DVD. Det betyder at man kan få en lille flig af Twisternes forrygende show med hjem i stuen, men det er på scenen at Charlie Dee & The Twisters er i deres rette element - nemlig LIVE!!! Overordentligt LIVE!!!

Book Charlie Dee & The Twisters til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Charlie Dee & The Twisters kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86