Backseat

Fjern favorit Tilføj som favorit
Backseat

Ét af 90`ernes helt store danske live acts er samlet igen.

Backseat er tilbage i storform og glæder sig til igen at tournere. Backseat kan opleves på de danske spillesteder og festivaller.

De gjorde det på utallige opfordringer fra et trofast publikum i 2008 og med lysten til igen at trykke den af sammen.

Historien taler sit tydelige sprog, og hits som Bitter moon, Hey good lookin, Half a man, Kiss a lot of frogs og Atlanta er stadig på sætlisten, sammen med en stribe nye sange fra "GLOBALIZATION", det nye anmelder roste album, der udkom i november 2007, og siden flittigt er blevet spillet på radioerne.

Titler som Globalization, Dont look down, Thats what shes heard, og ikke mindst Every little piece of my heart har kørt i heftig rotation på P4.

Stilen er den vi kender så godt fra tidligere udgivelser - fantastiske og vedkommende sange, fremført med en sikker musikalsk fornemmelse for roots americana og gedign, håndholdt guitarbaseret rock`n`roll .

Det er sådan, man kan opleve Backseat - fuld fart og spade for alle pengene.


Sådan booker du Backseat!

Ønsker du priser på Backseat til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Backseat er ledig, eller hvis du vil booke Backseat med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: efter aftale

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk


BOOKINGFORMULAR