Lucer

Fjern favorit Tilføj som favorit
Lucer

LUCER er noget så unikt som en ung, dansk rocktrio med over 200 livejobs på samvittigheden og et solidt følge I den danske og Europæiske skare af rockfans. Et højkvalitets band, der virkelig kan deres musikalske håndværk, samt forstår sjælen og roden i musikken. LUCER er spået til at være det mest lovende rock bands fra Danmark de sidste 10 år, en spådom bandet har sat alle sejl ind for at leve op til!
 
Bandet udgav i starten af 2016 debutalbummet “Bring Me Good News”, der sikrede dem en placering på den danske albumhitliste har bandet spillet omkring 100 koncerter som support og backing for den danske verdensstjerne Mike Tramp I det meste af Europa og de Britiske Øer.
 
I Januar 2016 spillede bandet en større albumtour I Danmark, hvor bla. Amager Bio, Skråen I Aalborg og Posten I Odense var på plakaten. 
Derudover har LUCER sammen med Tramp besøgt en del af sommerens festivalscener, bl.a. Jelling Festival, Esbjerg Rock Festival og Sweden Rock Festival.

Bandets 3 singler fra Bring Me Good News er blevet spillet flittigt på bade myROCK og P4 og der er efterhånden ikke det sted I Danmark hvor den unge trio ikke har slået sine dybe rødder fast som Danmarks bedste bud på ung rock anno 2017. 

Bandet spiller bedre end nogensinde før og er mere end klar på at indtage sommerens festivaler!

Lucer er:
Lasse "Lucer" Bøgemark Christiansen - Vokal, Bass
Anders "Lucer" Bøgemark Christiansen - Guitar, kor
Jonathan "Lucer" Nørgaard - Trommer, kor

Sådan booker du LUCER!

Ønsker du priser på LUCER til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om LUCER er ledig, eller hvis du vil booke LUCER med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR