Trolle og Tormod

Fjern favorit Tilføj som favorit
Trolle og Tormod

Trolle og Tormod har udviklet noget nyt: seje og sjove sange - sange, man lærer noget af. Sange, som handler om ting, der normalt hører skolen til, f.eks. vokaler, konsonanter, fisk, shampoo, idræt og matematik. Med spaderne på ryggen tager de to friske fyre rundt i hele landet og sætter med deres musikalske show både fut i børn og voksne.

Der er stille sange, der er vilde sange, der er sange, hvor alle aktiveres, og der er selvfølgelig også sange om børn med ben af løg.

Musikken er først og fremmest inspireret af reggae og hiphop, men Trolle og Tormod lirer også gerne jazz, country og rock af. Dette er tydeligt på albummet: 9 sange man kan lære noget af og 1 sang om en makrel, der er produceret, indspillet og mixet af Dj Pharfar, bl.a. kendt fra Bikstok Røgsystem. Pharfar medvirker på cd`en på percussion og en konsonant-rap.

Sådan booker du Trolle og Tormod?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Trolle og Tormod koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Trolle og Tormod er ledig, eller hvis du vil booke Trolle og Tormod med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 45/50 min.

    BESÆTNING: 2-3 pers.

    ALDERGRUPPE: 4 - 11 år

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR