Martin er den klovn vi alle kender fra både fjernsyn og cirkus. Han er blevet sammelignet med Mr. Bean og er en god cocktail af både den traditionelle gamle klovn og hans egen personlighed. Han driller, gøgler og er nysgerrig. Man glemmer helt man selv at være voksen når man er i Martins selvskab.

Martin har to shows at tilbyde. Det første hedder "Balloner ifølge Martin". Det andet er "Martins STORE drille show".

1. "Balloner ifølge Martin" er et unikt og meget imponerende show. Showet er 40 minutter langt, og eneste rekvisit er balloner, hvormed alle ballonerne blæses af Martin, der har været ballonskulptør igennem de sidste 10 år. Showet er en blanding et fantastisk håndværk og god latter underholdning. Noget af det man kan opleve i showet er en opsætning af et Peter Pan stykke, hvor alle skuespillere bliver klædt ud i balloner. Endvidere, laver Martin en karikatur af en tilskuer i balloner og så er der selv følgelig masser af Ballondyr og Ballonting med i forestillingen.

2. Martins STORE drille show er et show, hvor Martin prøver på at bilde sit publikum ind, at det er ham der har lavet hele verden, og kommer hundredvis af forklaringer og beviser. Der er altid nogle oppe og hjælpe Martin på scenen både med trick og konkurrencer, når der ikke er nogen oppe på scenen, bruger Martin meget visuelle trick, som både børn og voksne nyder. Martin får sin kanin Frida til at skifte farve, han laver snevejr, men Martin kender jo også Julemanden.

Martin kan også bestilles som walk-around klovn, hvor han laver ballondyr til alle. Alverdens dyr bliver lavet i balloner, men også flyvemaskiner, motorcykler, racerbiler, helikoptere og meget meget mere. Han efterligner også sit publikum når han går rundt, med gakkede gangarter. Det er en sand fornøjelse at se Martin i aktion.

Book Klovnen Martin til jeres næste arrangement!

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Klovnen Martin kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86