Hvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, Kim Larsen, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?


Tennis giver dig serveesserne indenfor de sidste fem årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene.


Kodeordet er "UNDERHOLDNING", når Tennis langer de dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen.


Tennis har i løbet af de sidste 18 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og dele af det store udland, og de mere end 8.000 fans på Facebook vidner om TENNIS' popularitet.


Prominente venues som Train, SMUKFEST, Langelandsfestival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase har lagt græs til TENNIS' koncerter. Men også ved lukkede arrangementer for Zentropa, Novo Nordisk, Vestas, Grundfos og mange mange flere har TENNIS servet sig direkte i hjerterne på et bredt publikum.


For Tennis gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med. Derfor er Tennis altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter.


Tennis leverer et professionelt show, der kommer mega langt ud over scenekanten, og skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang!


Game – Set – Match - Tennis


Book Tennis band til firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes et godt band til at sætte gang i festen.


Book Tennis band til jeres næste arrangement!


Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86.

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Tennis kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86