Med en lang perlerække af Grand Prix-sejre, Grammy'er samt sølv- guld og platinplader, har Keld & Hilda med efternavnet Heick forlængst slået deres navn fast, som en af de mest langtidsholdbare succeser i dansk underholdning. Gennem 5 årtier har de forsynet 'familien Danmark' med musik, der strækker sig lige fra pigtråd og pop til viser, Grand Prix og rock'n'roll-musik. De seneste år har desuden budt på revy og masser af TV-arbejde - med feks. Lykkehjulet, Musikbutikken og Vind Boxen, som nogle af de mest folkelige træffere, og nu er også radioen blevet udsat for den "Heick'ske" familieinvasion. De unger i spiller har med Keld Heick ved roret igen fået interessen til at blomstre hos lytterne, og udsendelsen indtager solidt rollen som et af de mest aflyttede radioprogrammer i Danmark. Det var med sin rolle som studievært i Musikbutikken, at han for alvor gjorde opmærksom på nye sider af sit store og meget alsidige talent, i duet med bl.a. Tom Jones, Cliff Richard, Tommy Steele og Lionol Richie, fik han vist lidt af det potentiale, som indtil da kun var kendt af en snæver kreds.

Do You Speak English

Han var lige fyldt 16 år, da han vandt sin første sangkonkurrence. Han var 19, da han sammen med 'The Donkeys' blev Danmarksmester i 'Pigtrådsmusik', som tidens rock-musik jo så smukt kaldtes i starten af 60'erne.

Siden blev det til landeplager af den lidt blidere slags, som bl.a. 'Ved landsbyens gadekær' og 'Vi skal gå hånd i hånd' samtidig med at han som sangskriver, forsynede en række af sine kolleger med utallige hits. Sangskriveriet kulminerede op gennem 70'erne, 80'erne og 90'erne med ikke færre end 9 sejre i Dansk Melodi Grand Prix - en rekord som formentlig aldrig nogensinde vil blive slået!

Samarbejdet med Hilda tog for alvor fart i 1976, da parret gik til tops på hitlisterne med 'Do You Speak English', og fra 1981 var de fast makkerpar på scenerne rundt omkring i det danske land.

Hr. og Fru Danmark

Da de i begyndelsen af 90'erne overtog ledelsen af Nykøbing F. Revyen, Revykøbing, var det med Hilda som organisator og kreativt omdrejningspunkt. I dag kan man opleve dem ved så forskellige begivenheder som f.eks. kirkekoncerter, viseaftener, Grand Prix-shows, rockfestivaler, byfester, foredrags- og syng-med-arrangementer samt pop-koncerter med dansebands, symfoniorkestre, brassbands eller ganske alene - kun akkompagneret af Kelds guitar.

Deres seneste udgivelser har understreget denne alsidighed, og endnu en gang gik parret ind på de danske hitlister og beviste deres holdbarhed.

Få andre har i den grad fået folk i alle aldre og fra alle samfundslag til at lytte og synge med på deres sange. Det er - med andre ord - ikke uden grund, at de igen og igen er blevet kaldt 'hr. og fru. Danmark!'

Keld og Hilda optræder på plejehjem, seniorfester, byfester, garantmøder og firmafester. Oplev Keld og Hilda til dit arrangement.

Book Keld og Hilda til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Keld og Hilda kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86