Johnny Reimar… fra rock til ridder.

Det stod ikke skrevet i kortene af Reimar Kristensen, der er født den 12. juni 1943 i Odense, skulle blive en af landets mest populære kunstnere. Han fik sit gennembrud i 1961, hvor han debuterede på plade med 'The Cliffters' og tog samtidig navneforandring til Johnny Reimar.

På hitlisten overhalede han i disse år sine egne idoler ved at indtage førstepladsen, medens Cliff Richard, Elvis Presley og The Shadows måtte ”nøjes” med lavere placeringer.

I 1964 tog Reimar skridtet fra engelsksproget rocksanger til folkelig dansk solist, da han indsang ”Lille Fregnede Louise”, som stadig er at finde på hans repertoire.

Mødet med Louise resulterede også i sangerens første sølvplade efter et salg på mere end 50.000 stk. I dag har melodien for længst rundet de 100.000 solgte eksemplarer. 

 

Johnny Reimar var også den første solist, der indtog Dansktoppens førsteplads i 1968 med ”De violer du plukker” Og de kommende år var han fast inventar på radioens populære liste.

Dog ikke med melodien ”Du burde købe dig en tyrolerhat”, der aldrig blev spillet på dansktoppen.

Johnny Reimar har også været en flittig gæst i både radio og TV

 

Vil Du ha ”Sikke en fest”, så skal du booke Johnny Reimar, der nu er mere populær end nogensinde, også hos det yngre publikum, som Reimar henrykker med sit ”kult-show”

BOOK JOHNNY REIMAR TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Johnny Reimar kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86